Bankommittén

Vår uppgift är att skapa en bana som tilltalar alla kategorier av golfare. Med utgångspunkt från ett tidigare framtaget förslag till åtgärdsplan jobbar vi nu vidare med en detaljerad plan. Det finns hela tiden möjligheter till anpassningar och förbättringar, men samtidigt måste vi ta hänsyn till klubbens ekonomiska förutsättningar. Vårt mål är att få till en anläggning som skall hålla hög klass samt vara säker att vistas på för medlemmar, greenfee-gäster och banarbetare.

I verksamhetsplan för 2017 finns under särskild punkt utförligare redovisat Motala Golfklubbs riktlinjer för bana och anläggning.

Hålvärd

För att uppnå våra målsättningar så behöver vi hjälp av medlemmarna. Varför inte ta ditt kompisgäng och bli hålvärd. Behövs lite tid för att få till det där ”lilla extra” på banan. Kontakta någon i banrådet för mer information eller anmäl er i shopen, där finns en lista på hålvärdar.

Urban Jonsson (sammankallande)
jonssonskrog@gmail.com