Samarbetsavtal som lönar sig

Ett samarbete med Motala GK är en lönande satsning, och det finns olika sätt för ditt företag att bli partner med golfklubben. Med ett sponsoravtal ökar du synligheten och stärker varumärket, samtidigt som du får motprestationer i form av greenfee- och lektionserbjudanden. Många företag tar också vår hjälp för att arrangera företagstävlingar, en uppskattad aktivitet för kunderna.

Är du nyfiken på hur just ditt företag kan hitta samarbeten med Motala GK? Hör av dig till någon av oss i sponsorgruppen, så kan vi diskutera den bästa lösningen för dig.

En välbesökt träffpunkt

En golfbana är en välbesökt träffpunkt för människor där du kan räkna med en bra exponering av ditt varumärke. På golfbanan får du också möjlighet att träffa företagsledare från olika branscher, inte minst vid klubbens sponsoraktiviteter, något som kan skapa nya affärsrelationer.

Vill du inleda ett samarbete med Motala GK? Det finns många prisvärda paket att välja mellan. Kontakta gärna någon i sponsorgruppen för ytterligare information.

Företagsgolf

En egen golftävling är ett roligt och avslappnat sätt att träffa sina kunder och samarbetspartner. Ditt företag kan också arrangera en tävling på Motala GK, vi hjälper dig med allt praktiskt runt omkring. Hör av dig till oss för mer information.

Sponsorpaket

Vi vill göra det enkelt så vi erbjuder två grundpaket:
Det Stora Paketet (12 000 SEK) alternativ det Lilla Paketet
(6 000 SEK). Utöver detta så kan ni göra fristående tillval samt möjlighet att inkludera medlemskap.

Väljer ni något av paketen eller flaggsponsor 9 hål ingår även 1 timmes fri starttid på Motala Golfklubb med tävlingsservice. En egen golftävling är ett roligt och avslappnat sätt
att träffa kunder och samarbetspartner.

Det stora paketet innehåller:
- Rangekort värde 1500 SEK
- 20st greenfeebiljetter för 9 hål
- Spel i Sponsorcup
- Sponsoravslutning med lunch och AW
- Logotyp på skyltar vid parkering och range
- Starttid företagsgolf 1 timme (vardagar)
- Grupplektion närspel med klubbens pro
- Gymkort MoGK
- Golfbollar 1 dussin MoGK White Label, greenlagare och sponsorbagbricka

Det lilla paketet innehåller:
- Rangekort värde 750 SEK