Samarbetsavtal som lönar sig

Ett samarbete med Motala GK är en lönande satsning, och det finns olika sätt för ditt företag att bli partner med golfklubben. Med ett sponsoravtal ökar du synligheten och stärker varumärket, samtidigt som du får motprestationer i form av greenfee- och lektionserbjudanden. Många företag tar också vår hjälp för att arrangera företagstävlingar, en uppskattad aktivitet för kunderna.

Är du nyfiken på hur just ditt företag kan hitta samarbeten med Motala GK? Hör av dig till någon av oss i sponsorgruppen, så kan vi diskutera den bästa lösningen för dig.

En välbesökt träffpunkt

En golfbana är en välbesökt träffpunkt för människor där du kan räkna med en bra exponering av ditt varumärke. På golfbanan får du också möjlighet att träffa företagsledare från olika branscher, inte minst vid klubbens sponsoraktiviteter, något som kan skapa nya affärsrelationer.

Vill du inleda ett samarbete med Motala GK? Det finns många prisvärda paket att välja mellan. Kontakta gärna någon i sponsorgruppen för ytterligare information.

Företagsgolf

En egen golftävling är ett roligt och avslappnat sätt att träffa sina kunder och samarbetspartner. Ditt företag kan också arrangera en tävling på Motala GK, vi hjälper dig med allt praktiskt runt omkring. Hör av dig till oss för mer information.