Jonsson’s Krog på Motala Golfklubb

Välkommen till Motala Golfklubb

Motala GK erbjuder en bana med tre varierade slingor och totalt 27 hål.
Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna hos oss och vi har alltid en slinga öppen för dig som inte har grönt kort.
Som medlem i klubben spelar du fritt på fyra banor i Östergötland.

Boka tid

Meny vecka: 39

(Obs detta är den sista veckan restaurangen serverar lunch. Undantaget är 8 samt 10 oktober då hösttouren kommer på besök)

Måndag:

Fläskfilégryta med dijonsenap och bacon samt ris

Tisdag:

Fisklasagne

Onsdag:

Viltfärslimpa med rostad potatis

Torsdag:

Nötgryta med kokt potatis

Fredag:

Örtbakad fläskytterfilé med potatisgratäng och kantarellsås

Lördag:

Helglunch

Söndag:

Helglunch

Öppentider:

Mån-tors.    8:00-18:00  (lunch 12:00-14:00)

Fre     8:00-17:00  (lunch 12:00-14:00)

Lör-sön     8:00-16:00  (lunch 12:00-14:00)

Hos oss kan ni avnjuta hemlagad husmanskost, ett stort
salladsbord, goda smörgåsar och enklare á la carte. Det finns självklart också god dryck i restaurangen!

I kioskerna finns det som golfare behöver för att orka en hel runda! Från och med 2 Juli är kiosken öppen varje dag 10:00-16:00.

Vi erbjuder också en möjlighet för företagare att förlägga konferensen till denna lugna och avkopplande miljö. Vi skräddarsyr ett paket för varje företag.

Här finns också möjlighet till övernattning i de 2 rum som står till förfogande. 2-4 bäddar per rum.

Vi ser fram emot att få välkomna både gamla och nya gäster till oss och är väldigt förväntansfulla inför denna stundande säsong.

Fredag serveras en dessert

Efter lunchtid finns det alltid möjlighet att hitta något gott på vår enkla, men goda, meny.

Välkomna önskar Urban Jonsson med personal

070 337 06 14