Motala Golfklubb - mer än bara golf

Motala GK är klubben där alla är välkomna och där du möts av glada skratt när du kommer. Vi har kul ihop och ordnar många gemensamma aktiviteter för alla typer av golfare. Tack vare vårt samarbete i golfalliansen får du fritt spel på fyra banor när du blir medlem i vår klubb.

Tävlingar

Oavsett vilken nivå du spelar på, så finns det en tävling för dig. Att tävla är ett kul sätt att lära känna nya golfare.
Läs mer

Styrelsen

Motala GK:s styrelse består av nio personer och leds av ordföranden Ditte Pehrsson Lindell.

Läs mer

Spelrätter

Om du vill bli medlem i Motala GK och vill ha ett fullvärdigt medlemskap har du två alternativ att välja mellan.
Läs mer

Klubbresor med Motala Golfklubb

Tyvärr har den planerade vårresan blivit inställd och vi har inte fått ihop en ersättningsresa. Vi återkommer med en fatastisk resa i höst.

 

 

 

 

Spelrätter

2014 införde Motala GK spelrätter. Det innebär att de flesta medlemmar, i stället för medlemslån, har en spelrätt som ger rätt att spela på Motala GK. En spelrätt, eller ett spelrättsbevis som det egentligen heter, är ett kvitto/bevis på att du har rätt att nyttja golfbanan mot att du årligen betalar av årsmötet beslutade avgifter. Om du vill bli medlem i Motala GK och vill ha ett fullvärdigt medlemskap har du två alternativ att välja mellan:

1. Köp av spelrätt

På webbplatsen finns en annonsplats för personer som vill sälja eller köpa en spelrätt. Motala GK kan sälja spelrätter (antal och pris fastställs på höstmötet) om inga andra säljare finns, men i första hand hänvisar vi till säljande medlemmar.

2. Förhöjd medlemsavgift

Som alternativ till köp av spelrätt finns årsmedlemskap där man istället betalar en förhöjd medlemsavgift.

Värdebevis

Medlemmar som har konverterat sitt medlemslån kan också ha värdebevis på en eller flera spelrätter. Dessa värdebevis gäller till 2024-12-31. Om du överlåter ett värdebevis till någon annan kan denna person byta det mot ett spelrättsbevis. 

Läs mer om spelrättsbestämmelserna >>