Välkommen till Medlemskommittén

Medlemskommittén arbetar med frågor som rör medlemsvård. Vi försöker bland annat att regelbundet ordna aktiviteter som gynnar klubbens medlemmar, stärker klubbkänslan och skapar ett välkomnande klimat. Alla kan vara med.
Vi tar gärna emot tips på aktiviteter som du vill delta i. Du är också välkommen att vara med och arbeta i de olika aktiviteterna, kontakta då någon av oss i gruppen.

After workgolf

Saknar du gemenskapen i klubben? Ja då kanske afterwork är något för dig. Några gånger under sommaren/hösten träffas vi på klubben och umgås.

Du måste inte vara med och spela för att vara med på vår Afterwork Golf. Det går alldeles utmärkt att bara delta i mingel och mat. Då kontaktar du krögaren direkt
krögaren >> och anmäler ditt deltagande.

Regelvandring

Klubben ordnar regelbundet  regelvandring på banan med Lars Oskarsson. Alla är välkomna, nya som gamla medlemmar. Ingen föranmälan. Vi träffas utanför klubbhuset kl 18.00. Datum kommer under våren 2021.

Uppsökande verksamhet Gröna kortet-kurserna

Medlemsgruppen ansvarar för att deltagarna i Gröna kortetkursen, direkt efter avslutad kurs får komma ut på Heden och prova på att spela några hål. Det kommer förhoppningsvis leda till att de blir sporrade att delta i vår Drop in-golf. Är du intresserad att vara med och ta ut våra nya golfare ut på banan? hör av dig till någon i kommittén.

Ravil Bolgakov

Svante Larsson

Kim Bergman

Lena Larsson

Marita Johansson
E-post

Ge oss gärna dina förslag och idéer genom att skicka e-post till Medlemskommittén.